BI: Iftar tradicional për besimtarët e fesë islame

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkesia Islame e Ulqinit në bashkëpunim me shoqaten Isked nga Turqia shtroj iftarin tradicional për besimtarët e fesë islame në hotelin Mediteran.

Në mesin e 750 personave përvec përfaqesuesve të Bashkësisë Islame të Malit të Zi dhe të Mexhlisit të Bashkësisë Islame të Ulqinit të pranishëm ishin dhe përfaqesuesit e shaqatës turke, ambasadës së Turqisë në Mal të Zi, udhëheqësit e pushtetit lokal, deputet dhe individ të tjerë.

 

Share.