Bëhet spërkatja e mushkonjave

0

Gjatë vitit 2019 Komuna e Ulqinit ka realizuar spërkatjen   e mushkonjave në periudha të ndryshme dhe deritani janë bërë katër trajtime, njoftoi për TV Teuta sekretari i Sekretariatit për çështje komunale, Mustafa Gorana. Trajtimi i fundit u realizua vetëm pak ditë më parë  në gjithë territorin e Komunës së Ulqinit, dhe u bë me metodën e  tymosjes, njoftoi Gorana.

Share.