Beçiq: është e domosdoshme të caktohen takimet e komisionit për të diskutuar ndryshimet në amandamente

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne jemi duke bërë punën tonë dhe po përqendrohemi në një punë efikase dhe dinamike me qëllim të miratimit urgjent të buxhetit”.Miratimi i buxhetit është përparësia e të gjitha prioriteteve, tha Kryetari i Kuvendit, Aleksa Beçiq. Ai shtoi se është e nevojshme të caktohen seancat e Komisionit për Ekonomi, Financa dhe Buxhet, si dhe për legjislacionin në mënyrë që të konsiderohet ndryshimet e paraqitura në atë akt juridik. Ai tha se kjo do të krijonte kushte zyrtare që Kuvendi të vendosë për buxhetin e propozuar. “Kjo është një procedurë e përcaktuar qartë, kështu që ju kërkojmë të shmangni mashtrimet mediatike nga të gjitha anët  , të gjithë të bëjmë punën tonë dhe të përqendroheni në një punë efikase dhe dinamike me qëllim të miratimit urgjent të buxhetit,” shtoi Beçiq.

Share.