BASHKVENDASI ESAT SELLA PO LUFTON ME TUMOR, I NEVOJITET NDIHME URGJENTE. TE SOLIDARIZOHEMI ME FAMILJEN E TIJ

0

Bashkevendasi yne Esat Sella ka nevoje urgjente per ndihme shendetesore. Esati vuan nga tumori ne beshiken e urines, te cilen mjeket ia diagnostifikuan ne mars te vitit 2019. Tumori eshte ne stadin e avancuar dhe perhaper shume shpejt. Per mjekimin urgjent, operimi brenda 10 ditesh ne Turqi i duhen 28.500 euro. Fatkeqsisht ky eshte opsioni i vetem i cili i ka mbetur per te shpetuar jeten e Esatit.

Apel per te gjithe ata te cilet kane mundesi te ndihmojne kete rast urgjent. Per te ndihmuar klikoni ne linkun me poshte:

https://www.gofundme.com/help-esat-beat-bladder-cancer?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_dn_cpgnstaticsmall_r&fbclid=IwAR2wPpaaArz_3pqkOutdMh9JV7cUMc5fJGyWCxv0D4f9n8_Yi8wdiQeQ4gM

Share.

Comments are closed.