Bashkësia Islame: Program fetar në Qendër për Kulturë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkësia Islame në Ulqin njofton se sonte në orën 19.00 në Qendrën për Kulturë organizon program fetar në nder të lindjes së profetit Muhamed, me titull “Muhame a.s dhe familja”. Në program do të marrin pjesë hafizi nga Turqia Albxhan Çelik, teologu nga Shkupi, Hasan ef. Baftjari, koopshti “Xixellonjat” nga Ulqini dhe kori i medresesë “Mehmet Fatih”.

Share.