Bardhi uron 28 Nëntorin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi në urimin e tij për 28 Nëntorin u shpreh : “Mendoj që ka vend për urime pa marrë parasyshë vështirësitë me të cilat ka kaluar dhe po kalon ende kombi shqiptar. Urimi më i mirë do të ishte që shqiptarët ti dalin zot vetë vetes me punë , me mësime dhe me atë që do të ishte një përkushtim ndaj të vërtetës , me një përkushtim ndaj asaj që na jep një produkt jo vetëm për ne përsonalisht por edhe për shoqërinë.Shoqëria shqiptare në përgjithësi edhe sot e kësaj dite po kalon në një periudh të trazuar megjithëse ndoshta më mirë se çdo herë tjetër në këtë drejtim. Duhet që të kemi një kordinim gjithshqiptar qoftë ekonomik dhe politik me qellim që ti tejkalomë problemet”. Tha Bardhi.

Share.