Bakalli planifikon të sjellë një këngë të veten

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shukri Bakalli ditë më parë ka publikuar cover-in e këngës “Najher” të Ylli Limanit, pjesë muzikore kjo e cila është pranuar mirë nga publiku. Bakalli për Tv Teuta flet për pasionin e vet mzikën me shumë dashuri dhe thotë që nga mosha 7 vjeçare ka kënduar, gjë të cilën e praktikon edhe tani. Në plan ka të sjellë edhe disa cover të tjerë, por edhe një këngë të vetën, për të cilën është duke punuar shumë.

Share.