Azra Vukoviq drejtoreshë e “Parqeve Kombëtare”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koordinatorja e organizatës joqeveritare “Green Home” Azra Vukoviq është emëruar dje si drejtoreshë e Ndërmarrjes publike “Parqet Kombëtare të Malit të Zi”.

Vukoviq është nga Ulqini, me profesion biologe, dhe ka qenë vazhdimisht e angazhuar në projekte të ndryshme për ruajtjen e mjedisit. Emërimi i saj u vendos në mbledhjen e djeshme të Qeverisë së Malit të Zi.

Share.