Author tvteuta

AKTUALE
0

Ekonomia e Shqipërisë, këtë vit nuk do të ketë rritje ekonomike më të madhe se…

AKTUALE
0

Idetë për organizimin e protestave  ose për bojkotimin e parlamentit nuk janë ide të mira,…

AKTUALE
0

Mali i Zi,  ka bërë përpjeke konkrete  në luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm , mirëpo…

EKONOMI
0

Përfaqësuesit e Ministrisë së Bujqësisë  dhe të zhvillimit rural  u kanë prezantuar kultivuesve të ullinjve…