Author tvteuta

POLITIKË
0

Deputetet sot do të shqyrtojnë propozimligjin mbi pengimin e korrupsionit dhe financimin e subjekteve politike,…

AKTUALE
0

Gjendja në maternitetin e Ulqinit është e kenaqshme edhe mund të shërbej si shembull i…

AKTUALE
0

Kosova tash 5 muaj pas zgjedhjeve të qershorit bëhet me qeveri edhe kja eshte arritur…