Atletët e “Orion” vazhdojnë me suksese kombëtare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Kampionatin e 26-të individual të pionerëve të Malit të Zi, zhvilluar në Tivar fundjavën e kaluar, atletët e klubit ” Orion” nga Ulqini fituan nga katër medalje të arta dhe bronzi, si dhe dy medalje argjendi. Për më tepër, ata vendosen edhe tre rekorde kombëtare të Malit të Zi.

* Milivoje Pajiq – ar dhe rekord në hedhje çekiç 4 kg (pionierë të rinj), argjendi në shtizë hedh 600g, rekordi i Malit të Zi për pionierët më të rinj

* Suzana Tafiq – 1500m ar, rekord në hedhjen e diskut për moshat 9-11 vjeç

* Elijan Dervisheviq – argjend në kërcim trehapësh (pionierë të rinj)

* Boban Maxhgalj – 200m ar, 800m bronz (9-11)

* Nora Seljçanin – ari në hedhjen e shtizës 500g, bronzi në hedhje e vorbullës

* Antonela Gazivoda – bronzi në hedhjen e çekiçit 3 kg, bronzi në hedhjen e shtizës 500g

Share.