Art Club: Përurim i botimit “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Shoqatën e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani” (Suedi) do të bëjnë përurimin e numrave 5 dhe 6 të botimit “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”.

Përurimi do të mbahet në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin, të enjten, më 21 korrik 2016, në orën 20.00.

Share.