Art Club: Më 19 tetor përurimi i librit “Nëna Tereze me shtatë shpalime”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e kompletit të veprave “Nëna Tereze në shtatë shpalime” të autorit Anton Nikë Berisha. Përurimi i librit bëhet ditën e shtunë, më 19 tetor 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.  

Share.