ARRESTOHEN 13 PERSONA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Janë arrestuar 13 politikanë dhe zyrtarë të lartë në Mal të Zi,të akuzuar për korrupsion në shkallë të gjerë.
Grupi i të arrestuarve kishte krijuar një sipërmarrje kriminale që kishte për qëllim përfitimin në mënyrë të paligjshme, në dëm të shtetit.Në mes të të ndaluarve janë Lazar Ragjenoviq, kryetari i Komunës së Budvës, dhe administratorja e qytetit, Milena Maroviq-Bogdanoviq.

Share.