Armend Milla, ndihmës ministri i ri nga radhët e Forcës së Re Demokratike

Armend Milla, ndihmës ministri i ri nga radhët e Forcës së Re Demokratike

0

Për u.d. të drejtorit të përgjithshëm të Drejtorisë për përcjelljen e rrjedhave dhe qarkullimit turistik para Ministrisë së Turizmit dhe zhvillimit hapsinor, është zgjedhur  Armend Milla nga Forca e Re Demokratike. Milla ka diplomuar në Kolegjin Amerikan për Menaxhment dhe Teknologji, drejtim Turizëm dhe shërbime ndërsa studimet post-diplomike i ka mbaruar në Londër në Univerzitetin Gloucestershire, në drejtimin Biznes -Administrim. Ka punuar në Organizatën turistike të Ulqinit si koordinator për taksë banimi dhe pikat informative për musafirë, si dhe si bashkpuntor për marketing dhe marrdhëniet me publikun.

Please follow and like us: