AQ ORGANIZOI SEMINAR MBI TE DRJEJTAT E POPUJVE PAKICE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjate trediteve te kaluara  Aleanca qytetare ka organizuar ne Ulqin seminar kushtuar te drejtave te pakicave ne Mal te Zi. Ne hapje te ketij aktiviteti kane diskutuar Ministri per te drejtat e njeriut dhe te pakicave Mehmet Zenka, zavendes ombudsmani Sinisha Bjekoviq dhe drejtori I Aleances qytetare Boris Raoniq. Te pranishem ne keto trajnime ishin perfaqesues te  partive politike ne nivel local dhe shteterore, perfaqesues te mediave si dhe perfaqesues dhe aktiviste te organizatave joqeveritare.

Share.