Antarsimi në NATO: Dhoma e Ulët e Spanjës ratifikon Protokollin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dhoma e Ulët e Parlamentit spanjoll ka ratifikuar mbrëmë Protokollin për antarsimin e Malit t ë Zi në NATO, dhe për të përfunduar procedurën duhet që të njëjtën gjë ta bëjë edhe Dhoma e lartë.

Deri tani Protokolli është ratifikuar nga 24 vende të NATO-s dhe , përveç Spanjës ka mbetur të ratifikohet nga Holanda dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Share.