Anëtarsimi në NATO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mali i Zi gjendjet një hap nga anëtarësimi në NATO  dhe mund të llogarisë në ndihmën e plotë, në plotësimin e krietierumeve, në mënyrë që deri në fund të vitit të fitojë ftesën, ka deklarua  ambasadori hungarez në Aleancë Petar Staraj. Ministri i punëve të jashtme dhe integrimeve evropiane të malit të Zi Igor Llukshiq është takuar sot me Staraj ndërsa në bisedimet e zhvilluara është vlerësuar  se anëtarësimi në NATO është garancioni më i mirë i sigurisë së shtetit dhe kufijve të tij.

Share.