Andrej Nikolaidis merr çmimin “Miodrag Vukmanoviq”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Publicisti dhe gazetari nga Ulqini Andrej Nikolaidis, është fituesi i çmimit “Miodrag Vukmanoviq”, i cili jepet për kontribut ndaj gazetarisë profesionale.

Nikolaidis çmimin e mori për tekstin “Prejardhja e llojeve tona, kriminelët kanë vrarë, fituesit vjedhur, mediat gënjyer” të publikuar në portalin zhurnal.ba.

Çmimi iu nda mbrëmë gjatë mbajtjes së Forumit të tretë të gazetarëve të Podgoricës.

Share.