Ambasadorja amerikane në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Mal të Zi Margaret Uyehara diten e merkure ka vizituar Ulqinin..Ajo fillimisht u takua me Kryetarin e Komunës së Ulqinit Z. Fatmir Gjeka me bashkëpunëtorët e tij Në një bisedë të hapur dhe shumë miqësore,sic kumton Kabineti I kryetarit Gjeka, u prekën një sërë temash me interes të vecantë për komunitetin dhe zhvillimin e qëndrueshëm të Ulqinit. Edhe me këtë rast u theksua harmonia dhe toleranca ndërfetare dhe ndëretnike që e bën këtë qytet të njohur në të gjithë Malin e Zi dhe më gjërë. Ambasadorja Uyehara, me rastin e kesaj vizite, ne Ulqin u takua edhe me perfaqesuesit e Forces se Re Demokratike dhe te Unionit Demokratik te Shqiptareve

Share.