Ali Gjeçritaj publikon librin “Shkolla në Krajë 1929-2019”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ali Gjeçbritaj ditë më parë publikoj librin “Shkolla në Krajë 1929-2019”, libër ky i cili flet për të gjithë personat dhe ngjarjet që kanë lënë gjurmë në këtë zonë në 90 vitet e fundit. Kjo monografi e autorit është një vepër studimore e cila sjellë fakte interesante për zhvillimin e arsimit në Krajë.

Share.