Aksion pastrimi i Pyllit të Pishave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizata dr. Martin Schneider Jacoby ka ndërmarrë aksionin e pastrimit të Pyllit të Pishave. Pjesa më e frekuentuar e qytetit sipas kryetares së organizatës Zenepa Lika ishte e mbushur me mbeturina, veçanërisht me plastikë dhe situata sipas saj ishte e keqe. Gjatë punës kanë hasur në vështirësi të shumta, thotë aktivistja Rina Kovaçi. Dr. Martin Schneider Jacoby planifikon që edhe në periudhën në vazhdim të organizoj aktivitete të këtij lloji për të mirë të qytetit dhe apelojnë tek të gjithë të tregohen të kujdesshëm.

Share.