AKSION KUNDËR TRAFIKIMIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkimi Evropian njoftoi se ka ndërmarrë një operacion, që ka në shënjestër trafikantët dhe kontrabandistët, që transportojnë emigrantët përmes Detit Mesdhe për në Evropë. Shefja e Politikës së Jashtme të BE-së, Federica Mogherini, u tha gazetarëve në Luksemburg se misioni fillimisht do të mbledhë informacione dhe do të patrullojë ujërat ndërkombëtare në përpjekje për të identifikuar dhe mbikëqyrur rrjetet kontrabandiste. 

Share.