Aksidentet në det: Të Mirat Detare rikujtojnë që të respektohet ligji

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas disa aksidenteve ujore të ndodhur ditët e fundit në Mal të Zi ka reaguar edhe ndërmarrja publike të Mirat Detare, të cilët kanë rikujtuar se notimi përtej zonave të shënjuara ose përtej 100 metrave nga bregu i detit është i ndaluar. Skafët nuk kanë të drejtë ti afrohen bregut përtej 150 metrave, kurse për anije kjo distancë është 300 metra. Gjithashtu nga kjo ndërmarrje se mjtete lundruese me motor nuk kanë të drejtë ndalimi në plazhe dhe lusin të gjithë që të respektojnë ligjin.

Share.