Akcionet për ti ndihmuar Adea Dervishagës vazhduan

Akcionet për ti ndihmuar Adea Dervishagës vazhduan

0

Iniciatorët dhe vullnetarët e shumtë të cilët punojnë në mbledhjen e shumës 45,000,00 euro për të mundësuar udhëtimin e Adea Dervishagës në Turqi kanë vazhduar me akcione humanitare. Me vendosjen e kutisë para tregut të pemëve dhe perimeve janë mbledhur 285,00 euro. Qytetarët vazhdojnë të tregohen human në çdo situatë. Kurse, akcione do të ketë dhe në ditët në vazhdim.

Please follow and like us: