Akcion humanitar për Adea Dervishagën

Akcion humanitar për Adea Dervishagën

0

Para Shtëpisë së Shëndetit dhe komunës së Ulqinit u organizua akcion humanitar për të ndihmuar Adea Dervishagën. Adea e vogël vuan nga paraliza cerebrale dhe për shërimin e saj në Turqi nevojiten 45,000,00 euro. Prindërit e Adeës nuk mund të sigurojnë këto mjete dhe për këtë arsye do të vendoset kutia para dy institucioneve të lartpërmendura. Në këtë akcion morën pjesë volunterët të cilët shprehen falenderues për bashkëqytetarët tanë të cilët në çdo rast tregohen human. Shuma e fituar nga akcioni është 590.20 euro.

Please follow and like us: