Ahengu Shkodran dhuron spektakël në Qendrën për Kulturë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbrëmë në ora 19.00 Qendra për Kulturë në Ulqin ishte vendi ku u shpalosen vlerat më të mira kulturoro-artistike të Shkodrës dhe Anës së Malit.

Një bashkëpunim i kësaj qendre me Qendrën Kulturore “Pjetër Gaci” nga Shkodra, dhuroi për të pranishmit një spektakël të vërtetë të pasqyruara në interpretimet mjeshtërore të këngëve qytetare shkodrane.

Në fund spektatorët edhe njëherë patën mundësinë të ndiqnin shoqatën artistike “Tradita” nga Ana e Malit dhe të shijojnë interpretimin e shkëlqyer të Egzona Salaj dhe koreografinë njeshtërore të valltarëve të tyre.

Share.