Afera Knezheviq: Opozita kërkon ndërhyrjen e instituconeve evropiane dhe bojkot politik

0

Partitë opozitare në Mal të Zi kanë reaguar në lidhje me akuzat dhe videot e publikuara nga pronari i Atlas Grupës, Dushko Knezheviq, në lidhje me financimin e tij të Partisë Demokratike të Socialistëve. Demokratët dhe URA kanë kërkuar ndërhyrjen e institucioneve evropiane të cilat nuk kanë më asnjë arsyetim për të qëndruar mënjanë, dhe  bëjnë thirrje për bojkotim total të parlamentit dhe Këshillit për përpunimin e ligjit zgjedhor.

Në Partinë Socialiste Popullore kanë cilësuar se Prokuroria nuk është duke bërë punën e vet dhe kanë kërkuar dorëheqjen e tyre si dhe të institucioneve të tjera që duhej të merreshin me këtë aferë. Ndërkohë, për këtë ngjarje nuk ka pasur anjë prononcim zyrtar nga asnjë prej institucioneve shtetërore.

Share.

Comments are closed.