Afër 6 milionë euro për financimin e partive politike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në vitin aktual nga buxheti i shtetit për financimin e punës së partive politike do të ndahen rreth 6 milionë auro , është kumtuar nga Agjensia për parandalimin e korrupsionit. Më së shumti do të përfitojë Partia Demokratike e Socialistëve, 2.3 milionë euro, Fronti  Demokratik, 940.000 euro dhe Demokratëtë 554.000 euro. Në këto të ardhura llogariten edhe pagesat nga komunat e vendit.

Share.