ABAZOVIQ PROPOZON PLOTËSIMIN E LIGJIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputetet e pavarur Dritan Abazoviq dhe Mlladen Bojaniq kanë dorëzuar  në Kuvend Propozimligjin për plotësimin  e ligjit për mbrojtjen fëmijërore dhe financiare me të cilin parashihet që të gjithë fëmijët në Mal të Zi të jenë shfrytëzues të shtesë fëmijërore. Koordinatori i politikës sociale Millosh Konatar ka deklaruar se thelbi i propozimit është që tu mundësohet fëmijëve të cilët deri me tani nuk kanë marrë ndihmë  këtë ndihmë.

Share.