Abazoviq: Diaspora nuk do të ketë probleme me nënshtetësinë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, gjatë vizitës së tij në qytetet e Plavës dhe Gucisë, tha se deklaratat lidhur me atë se vendimi i ri për nënshtetësinë do ta lëtë diasporën pa nënshtetësi të Malit të Zi, janë asgjë tjetër veç manipulime, duke shtuar se reforma zgjedhore do të jetë në përputhje me praktikat evropiane.

Share.