Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbas një prishjeje që ka ndodhur prej dt. 30 maj te Kepi i Gjeranave në Port Milenë ,ekipi i ndërmarjes publike Ujësjellës Kanalizim sot ka përfunduar sanimin dhe vendosjen e gypave të rinj.

Kujtojmë se ekipi i  TV Teuta ka përcjellë hapë mbas hapi punën që është bërë nga ekipi i punëtoreve ne teren.

Shpresojmë që Kepit te Gjeranave ti kthehet bukuria rregulli dhe pastërtia ,në menyrë që vete qytetarët peshkatarët dhe vizitorët e shumtë shijojnë bukurinë e kësaj zone atraktive.

Share.