7 vjet pavarësi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kuvendin e Kosovës sot do të mbahet manifestimi qendror i 7 vjetorit të shpalljes së pavaresisë. Zedhënësi i qeverisë së Kosovës dhe ministri për punë dhe mbrojtjen sociale Arban Abrashi deklaroi se me rastin e shënimit të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë nuk do të këtë manifestime të posaçme. Presidentes së Kosovës Atifete Jahjaga dhe qytetarëve ju kanë mbërritur urime të shumta me rastin e pavarsisë e ndër ta edhe urimi i krytarit të SHBA Barak Obama , mbretëreshës britanike Elizabeta e dytë etj. 7 vjetorin e shpalljes së pavarsisë Kosova e pret me një situate teje të rëndë ekonomike ,kurse gjatë javëve të kaluara vlerësohet se disa 10 mijëra kosovarë kanë migruar në vendet e bashkimit europian.

Share.