Sot fëmijët festuan 1 Qershorin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me defilnë më të bukur në qytet fillo festimi i ditës së fëmijëve. Të veshur si përsonazhe të filmave vizatimor, nën pektin e pemëve e perimeve dhe të profesioneve të ndryshëm, fëmijët ishin më të bukur se asnjë ditë tjetër. Nën organizimin e Qendrës Kulturore të Ulqinit dhe me mbështetjen e Komunës së Ulqinit dhe Organizatës Turistike ,fëmijët dhanë një program të larmishëm kulturorë me këngë, valle e recitime. Të pranishmit në emër të organizatorit i përshëndeti drejtori i Qendrës Kulturore Musa Hoxha si dhe nënkryetari i Komunës së Ulqinit, Astrit Hoxha.

Share.