5 nxënës dhe 1 mësimdhënës i infektuar në Gjimnazin “ Drita “ . Në vetizolim 15 nxënës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Gjimnazin Privat “ Drita “  gjithsejt 5 nxënës janë të infektuar me Covid-19 dhe 15 të tjerë janë në izolim . Nga punonjësit , nje mësimedhënës ka rezultuar pozitiv . Drejtori i ketij institucioni Fejzo Hoxha deklaroi për TvTeuta që nëse kjo situatë do të vazhdojë , do të detyrohen për mbyllje të shkollës derisa situata me virusin në Komunën e Ulqinit të stabilizohet .

Share.