491 raste të reja dhe 6 viktima nga Covid 19. 21 raste nga komuna e Ulqinit.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi gjatë këtyre 24 orëve janë kryer 1378 analiza, kurse numri i të regjistruarve pozitiv është 491, njoftohet nga ISHP. Në këtë periudhë janë regjistruar edhe 6 viktima nga sëmundja, 3 prej të cilave në komunën e Ulqinit.  Numri më i madh i rasteve të reja janë nga Podgorica, 213, 84 janë nga Nikshiqi, kurse në komunën e Ulqinit janë regjistruar plot 21 raste. Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 236 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 9400, prej të cilëve 296 në komunën e Ulqinit.

 

Share.