41.3 përqind e popullsisë së rritur u rivaksinua

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi, 47 % e popullsisë së rritur u vaksinua me dozën e parë të vaksinës së koronavirusit, dhe 41.3 % u rivaksinuan. Deri më tani, janë dhënë 403,546 doza të vaksinës kundër koronavirusit.

Doza e parë e vaksinës u mor nga 214,822 persona ose 34.6 përqind, dhe e dyta nga 188.724 ose 30.4 përqind e popullsisë së përgjithshme.

Në Malin e Zi, 1,198 persona morën dozën e parë të vaksinës në 24 orët e fundit, dhe 1,191 u rivaksinuan.

Vaksinimi masiv kundër COVID 19 në Mal të Zi filloi më 4 maj.

Share.