30 mije mysafir te regjistruar ne Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Organizata turistike e Ulqinit njoftojne se ne periudhen prej 16-23 korrik, ne Ulqin ishin te akomoduar 30.007 turiste te regjistruar. Sic vërehet qartë për nga numri zyrtar, vazhdon problemi i mosregjistrimit te turistëve.

Në këtë periudhë kohore më së shumti kishte turistë të huaj  29.292, kurse turistë vendas ishin 715. Në hotele ishin te vendosur 7.775, në akomodime private 21.204,  ne kampe 816 dhe ne pushimore 212 mysafirë, thuhet në raportin periodik te OT Ulqin.

Share.