23.1 milion për çështjet gjygjsore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas të dhënave të Mbrojtësit të interesave të pasurisë , vitin e kaluar në proceset gjygjësore Mali i Zi ka shpenzuar 23.1 milionë euro.

Shpenzuesit më të mëdhenj janë Ministria e punëve të mbrendeshme me 8.5 milionë euro, gjykatat me 3,8 milion, Ministria e mbrojtjes me 2,8 milion dhe Drejtoria e policisë me 2.7 milion euro të shpenzuara. Një nga arsyet kryesore të këtyre shpenzimeve kolosale është mungesa e evidencës elektronike, çka bën që palët të arrijnë të marrin kompensim dy herë për të njëjtën çështje juridike.

Share.