22 vjetori i rrëmbimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e 22 vjetorit të rrëmbimit të udhëtarëve nga treni në Shterpce familjet e të rrëmbyerve dhe forumi i Boshnjakëve shënojnë 27 shkurtin me vendosjen e luleve në rrugën lirija në Biello Pole dhe në parkun e viktimave civile 1991 – 2001 në Pobrezhje në Podgoricë. Për këtë tragjedi , krim me vendimin e gjykatës së lartë në Biello Pole me 15 vjet burg është denuar vetëm Nebojsha Ranisavleviq nga Despotovci.

Share.