2 nxënës dhe 2 mësimdhënës të SH.F “ Boshko Strugar “ të infektuar me Covid – 19

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në SH.F “ Boshko Strugar “ gjendja paraqitet më stabile. Siç deklaron drejtori i këtij institucioni Mijo Androviq , mesimi po zhvillohet në mënyrë të regullt që nga fillimi I gjysëmvjetorit të dytë . Aktualisht 2 nxënës qe ndjekin mesimin pranë këtij institucioni janë të infektuar me Covid – 19 , dhe 8 të tjerë janë në vetizolim . Gjithashtu edhe dy mesimdhënës  janë të infektuar me këtë virus . Megjithatë, paniku ekziston , sidomos tek prindërit të cilët kanë vendosur që mos t`i sjellin fëmijët në shkollë , me qëllim mbrojtjen e tyre nga një infektim i mundshëm , shtoi Androviq.

Share.