19 persona të identifikuar si shkaktar të incidenteve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia deri më  tani ka identifikuar 19 persona të dyshuar se kanë shkaktuar incidentet  në tubimin protestues  më 24 tetor në Podgoricë, ka emisionin „Shteti dhe demokracia“, në Televizionin e Malit të Zi, deklaruar  mbrëmë ndihmës drejtori  në Drjetorinë e policisë, Nikolla Janjusheviq .

Ai ka thene se organizatori i protestës ka pas për qëllim të shkaktoj incidente. Janjusheviq, ka theksuar se në  video- inçizimet,  shihet qartë grupi i huliganëve të maskuar të cilët më vonë kanë shkaktuar incidentet dhe se deri më tani janë identifikuar 19 prej tyre.

Share.