UDSH: GEZUAR 8 MARSIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

      Me rastin e 8 Marsit – Ditës së Gruas, Unioni Demokratik i Shqiptarëve u ndërgon urimet ma të përzemërta të gjitha nënave, motrave dhe bijave, me dëshirë që festën e tyre ta kalojnë sa më bukur.

Sot është dita e nderimit dhe mirënjohjes më të thellë ndaj nënave, grave, vajzave, motrave tona, që me sakrificat, përkushtimin, aftësitë dhe dashurinë e tyre janë themel i suksesit të individit, familjes dhe shoqërisë.

      Andaj , edhe një herë në emër të UDSH-së edhe në emrin tim personal , të gjitha nënave, motrave dhe bijave iu dëshirojë sukses dhe prosperitet në ç’do fushë të jetës.

 Gëzuar 8 Marsin.

                  

                                                                            

                                                                             Kryetari i UDSH-së

                                                                            Mehmed C.Zenka,d.v.

 

Share.