17 emigrantë kanë kërkuar azil në Mal të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga drejtoria e Policisë së Malit të Zi njoftojnë se 17 emigrantët e zbarkuar dje në portin Zelenika, kanë kërkuar azil në Mal të Zi dhe janë strehuar në Qendrën për azil. Nga policia njoftojnë se nuk ka tregues që të dyshohet për tregti të njerëzve, kurse për azil do të vendoset në bazë të legjislaturës përkatëse të paraparë në raste të këtilla.

 

 

 

 

foto: radio Jadran

Share.