16vjet të eksodit të shqiptarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

16 vjet më parë, forcat serbe të Millosheviqit i nxorën nga shtëpitë e tyre më shumë se 1 milion qytetarë të Kosovës dhe i deportuan më drejtim të Malit të Zi,Shqipërisë dhe Maqedonisë. Në Ulqin janë strehuar rreth 120 mijë  edhe autoritetet kosovare kanë falenderuar humanizmin që kanë treguar në vitin 1998 dhe 98 me të përndjekurit shqiptarë të Kosovës.

Share.