16 plazhe në Komunën e Ulqinit me cilësi të shkëlqyer të ujit K1

0

Rezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në Ulqin, e cila është bërë në mesin e muajit qershor, treguan se ai është i rregullt nga ana sanitare dhe i sigurt për larje dhe rekreacion, njoftojnë nga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare.

Thuhet se në të 16 plazhet në Komunë të Ulqinit uji kishte cilësi të shkëlqyer K1.

Share.