16.3 milionë euro për ilaçe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në pesë muajt e parë të këtij viti qytetarët e Malit të Zi kanë shpenzuar 16.3 milionë euro për ilaçe të ndryshme, më së shumti për ato kundër tensionit të lartë të gjakut për të cilët janë lëshuar rreth 14.700 recepte.

Pas tensionit të lartë, më së shumti janë përdorur ilaçe për kundër dhimbjeve, diabetit si dhe qetësues të ndryshëm.

Share.