132 raste të reja dhe 7 të vdekur nga Cpvid 19. 24 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë 24 orëve të fundit në Mal të Zi janë kryer 777 analiza për prezencën e Covid 19, nga të cilët 132 kanë rezultuar pozitive. Gjatë kësaj kohe 7 persona të infektuar kanë vdekur.  Numri më i madh i rasteve të reja janë regjistriar në Podgoricë, 54, kurse më pas vjen Ulqini me 24 raste. Në Tivar janë regjistruar 17 të infektuar të rinj, kurse qytetet e tjera kanë numër njëshifror të rasteve. Gjatë kësaj periudhe 293 persona janë shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 4064, nga të cilët 264 në komunën e Ulqinit.

Share.