13 nxënës dhe 6 punonjës të SH.F “ Marshall Tito “ të infektuar me Covid-19

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkollat në Komunën e Ulqinit po vazhdojnë të jenë të hapura edhe krahas situatës së rënduar epidemiologjike. Nga te gjitha institucionet arsimore që veprojnë në këtë komunë , situata paraqitet më e rënduar në SH.F ” Marshall Tito “ku sipas të dhënave të fundit të azhuruara këtë të premte , të infektuar me virusin korona jane 13 nxënës që ndjekin mësimin pranë ketij institucioni  , ndërsa 63 të tjerë janë në vetizolim .  Gjithëashtu 6 të  punësuar prëne SH.F “ Marshall Tito janë të infektuar me këtë virus . Në vetizolim janë edhe 4 punonjës të kësaj shkolle .

Share.