13% më shumë turistë se vitin e kaluar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas të dhënave të organizatave turistike të qyteteve, në Mal të Zi për momentin po pushojnë rreth 24.000 turistë, çka përbën 13% më shumë se vitin e kaluar në të njëjtën periudhë. Më së shumti vizitorë janë regjistruar në Budva me 8500  dhe Herceg Novi me 4400, të ndjekur nga Ulqini me 3000 ,dhe qytetet e tjera bregdetare me një numër më të vogël.

Nga Organizata turistike nacionale thonë se këtë vit presin rritje të konsiderueshme të turistëve nga Gjermania , Britania e Madhe dhe Franca, por edhe nga Kina , Izraeli apo Japonia.

Share.